Zatvoriť

Objednávka

Radi vám vytvoríme cenovú ponuku na mieru

O akú službu máte záujem?

SKRIVANEK SLOVENSKO, s. r. o., IČO: 36 409 812, so sídlom Mlynská 22, 040 01 Košice, spracováva osobné údaje fyzických osôb v súlade s účinným nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (ďalej len "Nariadenie") a zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Oboznámte sa, prosím, so zásadami spracúvania a ochrany osobných údajov.

Nový firemný web

Skrivanek spustil nový web. Nový vzhľad čaká aj ďalších viac ako 20 mutácií.

Praha, 30. apríla 2017

Jazyková agentúra Skrivanek redizajnovala svoje webové stránky. Po zmene českého webu sú na rade aj všetky zahraničné verzie. Cieľom zmeny je predovšetkým zlepšenie možnosti nájsť informácie pre B2B zákazníkov a podpora predaja. Za redizajnom webu stojí agentúra Proof & Reason, s.r.o.

Nová podoba webových stránok Skrivanka reaguje nielen na potrebu vhodne oslovovať odlišné cieľové skupiny B2B a B2C, ale aj na potrebu ľahko realizovať viac ako dvadsať jazykových verzií po celom svete.

„Cieľom nových webových stránok bola predovšetkým jednoduchá orientácia. Aby návštevník pochopil, že sme dodávateľom komplexných služieb nielen pre celú firmu, ale aj pre jednotlivcov alebo celé rodiny, čomu bolo potrebné prispôsobiť štruktúru aj obsah webu,“ spresňuje Bronislava Chudobová, riaditeľka spoločnosti Skrivanek.

Do dvoch mesiacov spustíme aj slovenskú (.sk) verziu a anglickú verziu (.com) na komunikáciu s globálnymi trhmi. V najbližších mesiacoch budú nasledovať ďalšie zahraničné verzie, napríklad poľská, maďarská, slovinská, bulharská, nemecká, litovská, belgická, estónska, britská, americká, ruská, rakúska, lotyšská, dánska, švajčiarska, rumunská, švédska, holandská a španielska.

„Nový web pre spoločnosť Skrivanek sme navrhli na základe rozsiahleho používateľského výskumu vrátane priebežného používateľského testovania. V súčasnosti je spustený v minimalistickej podobe, ktorá sa počas nasledujúcich týždňov ešte rozrastie po obsahovej stránke do plánovanej konečnej podoby. Technologicky poháňa web Drupal CMS 8, čo zadávateľovi umožňuje v prípade potreby absolútnu nezávislosť od nás ako od dodávateľa a zahraničným pobočkám poskytne slobodu v ďalšom rozvoji lokálnych variantov webov,“ spresňuje Tomáš Izák, CEO Proof & Reason, s.r.o.

Svoje weby si budú samostatne spravovať aj jednotlivé zahraničné pobočky. Spolu so spustením nových webov prebiehajú aj ďalšie dôležité aktivity, či už je to optimalizácia pre vyhľadávače, alebo revízia a rozjazd PPC reklamných aktivít.

Nový web vznikal na základe niekoľkomesačného analytického projektu, ktorý tiež zrealizovala spoločnosť Proof & Reason.